Theater
Yvonne_Linders

 

 

Als je niet bereid bent om te leren, kan niemand je helpen,

Maar als je vastbesloten bent om te leren kan niemand je stoppen.

 

Theater

Een groot gedeelte van mijn werkervaring heb ik opgedaan op het gebied van theater op allerlei terreinen: van spelen, schrijven, regisseren tot creëren van kleinschalig theater tot grote producties. Hier liggen dan ook mijn kwaliteiten en mijn passie. Ik ben ooit gestart met een musicalopleiding aan de muziekschool, een vooropleiding aan de toneelacademie en het conservatorium (dwarsfluit en piano) van Maastricht. Vervolgens ben ik 7 jaar lang vaste docent en regisseur geweest van Theaterschool ‘Kiek’ in Kerkrade. Van hieruit is mijn liefde voor het theater ontstaan.

Ik heb mijzelf verder ontwikkeld door een breed scala aan cursussen en theaterworkshops te volgen, onder andere: clownsopleiding Ton Kurstjens (Nijmegen), solotraining Ruut van Hooft (Delft), improvisatiedans Yvette van der Slik (Heerlen).

Uiteindelijk heb ik een groot aantal producties gemaakt, geschreven en geregisseerd en ben ik al ruim 10 jaar actief als freelancer. Verder ben ik ook te zien als (vuur)performer bij theatergroep ‘Vistazo’ uit Sittard en maak ik deel uit van het non-verbale clownsduo Pam Pet.