Werk ervaring
Yvonne_Linders

 

 

Als je niet bereid bent om te leren, kan niemand je helpen,

Maar als je vastbesloten bent om te leren kan niemand je stoppen.

 

Werk en Opleiding

In het kort zal ik mijn opleidingsloopbaan toelichten. Aan de Hogeschool Limburg heb ik in juli 2000 de opleiding logopedie afgerond. Na het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende praktijken gewerkt, op scholen en in een gezondheidscentrum. In september 2003 ben ik gestart met een deeltijdopleiding Nederlands om mijn onderwijsbevoegdheid te behalen en mijn pedagogische kwaliteiten uit te breiden. Ik heb op veel gebieden werkervaring opgedaan en heb in verschillende settings mogen werken.

Zo ben ik o.a. werkzaam geweest als trainer NT2, agressietrainer, trainer sociale, emotionele en communicatieve vaardigheden, logopedist, trajectbegeleider AKA-opleidingen, docent Nederlands/ Drama en heb ik verschillende workshops en trainingsprogramma’s op allerlei gebieden mogen geven en ontwikkelen.

 

Daarbij heb ik een aantal post-HBO opleidingen gevolgd. Onder ander: presentatievaardigheden via theatertechnieken, toepassen van stemtechnieken in spreken, lezen en zingen en acupressuur voor het hoofd- en halsgebied.

 

Binnen onderwijsland heb ik specialisatie cursussen gedaan op het gebied van angst- en stemmingsstoornissen, adhd, add en autisme en heb ik workshops gevolgd met betrekking tot sociale-, cognitieve, emotionele en communicatieve ontwikkeling.

 

Om al mijn kennis gezamenlijk in te zetten heb ik in 2013 gekozen voor de opleiding tot professioneel trainingsacteur aan de academie voor innovatief trainen in Arnhem. Voor mij een mogelijkheid om op een voor mij waardevolle en fijne manier opgedane skills aan te bieden. Juist door mijn scala aan opleidingen en ervaringen ben ik breed inzetbaar op het gebied van trainingsacteren.