Theatraal Totaal
Yvonne_Linders
Yvonne_Linders

 

 

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal!

-A. Einstein-

 

 

Pupkes Theater

Theatraal Totaal!

Eigenzinnig Creatief!

 

PUPKES Theater is een initiatief dat in 2013 is opgericht door Yvonne Linders. Heeft u een feest, een festival, een bruiloft of een ander evenement of bijeenkomst, laat de professioneel opgeleide acteurs en actrices van Pupkes dan uw publiek vermaken. U kunt kiezen uit onderstaande bestaande personages, acts en sketches of u geeft uw wensen aan en wij creëren de voor u meest passende types.

 

Daarbij is Pupkes inzetbaar bij entertrainment en denkt graag met u mee over mogelijkheden.

 

Mocht u graag een theaterworkshop willen dan staat PUPKES graag voor u klaar om mee te denken. Van jong tot oud en van improvisatie tot clownerie.

 

La caravana

Deze straattheateract is een interactieve clowneske act .

Laat u meenemen in de campingbeleving van Jelle en Jolle. Na een lange en vermoeiende zoektocht naar caravan nummer 7 slaat de paniek toe wanneer ze ontdekken dat hun koffers niet door de deur passen van nummer 7. Vervolgens raken ze verstrengeld in een paar klapperende klapstoelen. Dit levert de meest onmogelijke taferelen op. Tja….en dan zal ook de was nog even gedaan moeten worden en wat dacht u van het schoonhouden van deze mooie plek. Laat u verrassen door de klunzigheid van slome Jolle en de altijd perfectionistische en snelle Jelle……in scenes als ‘de klapperende klapstoelen’, ‘grote wasjes, kleine wasjes, hang ze aan een waslijntje´, ´het pure wijngenot en de vliegende bezems´ en wellicht dat u samen kunt genieten van een heerlijk ouderwets potje Bingo!

 

Jelle en Jolle zullen garant staan voor een ultieme campingbeleving waarin menigeen zich zal herkennen, of niet?!

Trainigsacteur

 

PUPKES pakt uit…..

De schoffies Fokke en Peer duiken met hun kwajongensstreken overal op. Spannen ze elkaar voor het wagentje of weten ze u te strikken? In hun koffers bewaren ze strikt al hun geheimen. Misschien zit er nog wel iets voor u bij? U zult zien! Door het uithalen van kattenkwaad komen ze in de meest hachelijke situaties terecht en of ze zich daar nog uit weten te redden? Dus let op, want ze kunnen overal vandaan komen!!!

Levendig tijdens uw straatfeesten of festivals, maar ook erg boeiend om ze ‘los’ te ‘laten’ binnen uw bedrijf!

 

PUPKES poseert…..

Bij deze act maakt Pupkes gebruik van een Polaroid camera om u direct de waardevolle kiekjes mee te kunnen geven. We zullen gasten alleen, in tweetallen of in groepjes vastleggen op camera en zorgen voor de meest liefdevolle, haast onmogelijke, spannende of grappige tableau vivants. De typetjes zullen bij elke boeking ingepast worden binnen het concept van de opdracht.

 

PUPKES pakt aan…..

Mats en Flots komen u graag ondersteunen bij al uw poetsklusjes tijdens feesten, partijen, bijeenkomsten of festivals. Gehuld in poetsuniform, schort en poetsdoek zullen ze de laatste snufjes op het gebied van schoonmaken toepassen! In hun poetskarretje nemen ze alles mee: van schoonmaakspray en stoflap tot bezem en dweil. De vraag is alleen of alles daadwerkelijk zo goed schoon wordt als Mats en Flots en wellicht u ook hopen! Mats en Flots staan garant voor de meest uiteenlopende en hilarische momenten.

Een welkome aanvulling op uw evenement, feest of festival.

 

PUPKES pleidooi…..

Meester van Heugen en mevrouw Stillekes worden graag uitgenodigd om het recht te laten zegevieren. Meester van Heugen is een echte muggenzifter die het liefst met zijn wetboek onder de arm in slaap valt. Hij kent vrijwel ieder regeltje van buiten en laat u dat maar al te graag weten. Streng kijkend door zijn brilletje is het dan ook niet onwaarschijnlijk dat hij ook u weet te betrappen op een wetsovertreding! Zijn lieftallige assistente mevrouw Stillekes moet alles op schrift bijhouden. Tot grote ergernis van Meester van Heugen is zij vaak niet snel en nauwkeurig genoeg. Mevrouw Stillekes is nogal wereldvreemd en erg snel afgeleid door alles wat voor haar nieuw is…..in haar verwondering wordt ze geregeld uit haar droom geholpen door de vaak norse Meester van Heugen.

 

Proeven met PUPKES…..

Wij serveren uw lunch…..wanneer de menukaart klaar is!

 

- Under Construction!-