Trainings-acteur
Yvonne_Linders

 

 

Je haalt het beste uit de anderen

niet door hen het vuur aan de schenen te

leggen, maar door het vuur in hun

binnenste aan te wakkeren.’

-Bob Nelson-

 

 

 

Het enige echte ware is intuïtie

 

-Albert Einstein-

 

 

In 2012 kreeg ik de eer om met Rudy Vandamme (het Ontwikkelingsinstituut, Ramsel, Belgie/ The Forkmodel/ NLP opleidingen) samen te mogen werken en een coachingssimulatie neer te zetten voor 3oo coaches en teamleiders. Deze beleving intrigeerde mij dusdanig dat ik besloot om in 2013 de opleiding tot professioneel trainingsacteur te volgen aan de Academie voor innovatief trainen in Arnhem.

 

Door mijn ruime ervaring in de diverse sectoren, onder ander zorg, onderwijs, theater en vechtsport, ben ik breed inzetbaar. Als trainingsacteur kan ik mij vanuit ervaring goed verplaatsen in de zorgverlener, therapeut, klant, cliënt, docent en leerling.

 

Werkwijze

Gevoel speelt de hoofdrol in het neerzetten van verschillende rollen binnen het trainingsacteren. Juist door dicht bij je gevoel te blijven kunnen de meest reële rollenspellen neergezet worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de deelnemers tijdens het spel, maar ook bij de feedback vanuit de rol te sturen en te laten leren vanuit gevoelsbasis.

 

Vooraf aan een training heb ik altijd eerst contact met de betreffende trainer om zowel de training als de doelstellingen en verwachtingen te bespreken. Ter plekke inspelen en improviseren behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Wanneer u een creatief meedenker zoekt voor het opzetten van bijvoorbeeld entertrainment dan denk ik graag met u mee.

 

Zit u verlegen om een lokatie of zoekt u iets speciaals, dan kan ik u een en ander op maat en low budget aanbieden te midden van het Nationaal Park De Maasduinen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Ervaring in:

•Onderwijs

•Zorg

•Agressie

•Coachingstrajecten

•Entertrainment